Her er vores første bæredygtighedsrapport

Skou Gruppen har gennem flere år haft fokus på, hvordan man kan skubbe sin egen forretning og byggebranchen i en mere bæredygtig retning.

Nu er dette arbejde konkretiseret i en bæredygtighedsstrategi, som vores partnerkreds vedtog før sommerferien – og i forlængelse heraf offentliggør Skou Gruppen nu sin første bæredygtighedsrapport, som dækker 2022.

”Det har været en rigtig god proces at arbejde med at formulere bæredygtighedsstrategien og mærke, at det er noget, som ejerne er ærligt optaget af at konkretisere og forankre i Skou Gruppen,” siger Nickolai Lindberg. Han er projekt- og bæredygtighedsansvarlig hos Skou Gruppen og står bl.a. for udarbejdelse af bæredygtighedsstrategien, implementering af vedtagne tiltag og rapportering samt DGNB-certificeringer.

Bæredygtighed har længe været i fokus

Skou Gruppen har længe arbejdet aktivt med bæredygtighed, bl.a. ved at bygge DBNG-certificerede byggerier, anvende træ i stedet for stål og beton samt fremme diversitet i byggeriet.

”Vi ønsker at være med til at skubbe byggebranchen i en endnu mere bæredygtig retning, og vi går gerne forrest på udvalgte områder,” siger Skou Gruppens administrerende direktør Martin Skou Heidemann og tilføjer:

”Nu er vi klar til næste skridt efter en struktureret proces, som Nickolai har været tovholder på. I samarbejde med konsulenter fra SMV:Grøn har vi kortlagt, hvordan Skou Gruppen kan gøre den største forskel, når vi fremover investerer i bæredygtighed. Jeg er glad og stolt over, at vi derfor kan rapportere om vores bæredygtighed, længe før det bliver et krav for en virksomhed som vores.”

Verdensmål 5, 7, 8 og 12

Skou Gruppen har udvalgt fire af FN’s Verdensmål, hvor virksomheden vil gøre en særlig indsats, måle og rapportere effekten. Det er på områderne ligestilling, bæredygtig energi, ansvarligt forbrug og produktion samt ansvarlige jobs og økonomisk vækst.

Her på hjemmesiden kan du læse mere om Skou Gruppens arbejde med bæredygtighed.

Bæredygtighedsrapportering to år før det bliver et krav

”Vores første bæredygtighedsrapport er netop offentliggjort, men rent faktisk forventer vi, at virksomheder af vores størrelse først får pligt til at rapportere om bæredygtighed i 2025,” siger Nickolai Lindberg.

”Den næste bæredygtighedsrapport fra Skou Gruppen kommer i forbindelse med vores årsregnskab i begyndelsen af 2024 og kommer til at dække hele 2023. Det betyder, at vi har tid til at øve os og blive meget mere præcise – længe før det bliver et krav,” tilføjer han.

”Med vores bæredygtighedsstrategi og rapportering vil vi også gerne understrege, at vi vil bidrage til at rykke byggebranchen i en mere bæredygtig retning. Og vi vil være en kompetent sparringspartner for vores kunder, når det gælder bæredygtighed. Der er også et element af efteruddannelse for vores medarbejdere i det,” siger Martin Skou Heidemann.

Bæredygtighedsrapporten findes her.

Aktuelt

To partnere certificeret i mediation

Teknisk direktør Jesper Egund og tømrermester Alexander Hermansen er nu begge certificerede mediatorer. De opnåede certificeringen gennem et uddannelsesforløb i oktober og november, hvor nogle af landets fremmeste eksperter i…
30. november 2023

Tre store rammeaftaler – to forlængelser og en ny

Skou Gruppen har netop indgået tre nye rammeaftaler for murer-, tømrer- og glarmesterarbejde ved renovering, ombygning og vedligeholdelse af Københavns Universitets, Hillerød Kommunes og FSB’s bygninger. Aftalen med Københavns Universitet…
17. november 2023

Ny erfaren regnskabsansvarlig

Helle Bach Pedersen er ny regnskabsansvarlig hos Skou Gruppen. Hun har mere end 40 års erfaring i regnskabsbranchen, heraf 32 år i et ingeniørfirma. Helle Bach Pedersen er oprindeligt uddannet…
13. november 2023

Syvende partner styrker produktionssiden

Projektchef Allan Wissing er med faglighed og flid steget støt i graderne, siden han for mere end 14 år siden kom til Skou Gruppen som bygningssnedker. Nu er han blevet…
10. november 2023

Modernisering af NEW YORKER

Skou Gruppen har i det seneste år beskæftiget 20 mand i en omfattende modernisering af den store butiksejendom på Strøget i København, der huser NEW YORKER. Tre etager er blevet…
Skal vi arbejde sammen? Bliv kontaktet

Martin Skou Heidemann

Adm. direktør, Partner

ms@skougruppen.dk +45 28 35 80 15

Jesper Egund

Teknisk direktør, Partner

je@skougruppen.dk +45 28 35 80 16

Freddy Hansen

Tilbudschef, Partner

fh@skougruppen.dk +45 28 35 80 62

Alexander Hermansen

Tømrermester, Partner

ah@skougruppen.dk +45 41 38 31 58

Jesper Nicolaisen

Salgschef, Partner

jni@skougruppen.dk +45 28 96 00 02

Allan Wissing

Projektchef, Partner

awn@skougruppen.dk +45 20 68 18 90

Jesper Rasmussen

Bestyrelsesformand, Partner

jr@skougruppen.dk +45 27 20 18 18

Udfyld formularen og bliv kontaktet


[recaptcha]