Tømrer med sans for detaljen i 50 år

Svend Erik Jespersen er tømrer hos GRM Trapper/Skou Gruppen og noget af en kulturbærer. Nu har han været 50 år i samme job. Et alsidigt arbejde, hvor man kommer godt rundt og får talt med mange mennesker, siger jubilaren om tømrerfaget.

”Svend Erik har været hos GRM Trapper siden 24. april 1974, og han fulgte med, da GRM Trapper blev en del af Skou Gruppen i 2007. Gennem årene har han været med til at skabe smukke trapper og gelændere, der nu pryder mange bygninger og boliger. Hans evner som håndværker er uomtvistelige og hans bidrag til firmaet uvurderligt,” siger administrerende direktør Martin Skou Heidemann om jubilaren.

Svend Erik Jespersens jubilæum blev fejret hos Skou Gruppen den 3. maj med en frokost for 40 indbudte gæster. Desuden har Skou Gruppen indstillet ham til Den Kongelige Belønningsmedalje:

”Svend Eriks betydning for Skou Gruppen rækker langt ud over hans arbejde som håndværker. Han er også en kulturbærer, der har været med til at skabe et fællesskab blandt kollegerne. Han har medvirket til, at vi blev ét firma. Sammen med gode folk fra Wohlers og Jens Venø Nielsen, der også er en del af Skou Gruppen i dag. Det er erfarne folk, som sammen skabte den kultur, der stadig præger Skou Gruppen og især serviceafdelingen.”

Ingen planer om pension

Selv siger Svend Erik Jespersen, at han trods sine 72 år ikke umiddelbart har nogen planer om at gå på pension fra Skou Gruppen, hvor han arbejder fire dage om ugen:

”Skou Gruppen er et godt sted at arbejde, og jeg er så heldig, at jeg hele mit arbejdsliv har fået lov at komme rundt på mange forskellige opgaver og møde rigtig mange flinke mennesker,” siger han.

Sammen med sin hustru har Svend Erik Jespersen en lejlighed i Roskilde, og parret har for to år siden fået bygget et nyt sommerhus på Møn, hvor de gerne tilbringer weekender og ferier. Svend Erik Jespersen slapper desuden af med at fiske langs de danske kyster.

”Svend Eriks passion for lystfiskeri har også været en kilde til glæde og inspiration for os andre i Skou Gruppen. Mange fisketure, både med firmaet og med kollegerne, har været med til at binde os tættere sammen end nogle, der tilfældigvis arbejder sammen,” siger Martin Skou Heidemann.

Aktuelt

Helstegt pattegris, sol og sommerstemning i Holbæk

De 12 nye og topmoderne lejligheder på Labæk er afleveret efter en gennemgribende modernisering og energirenovering. Nu er arbejdet på Byg33’s boligejendom på Borchsvej så langt, at man også kan…
22. maj 2024

Modernisering af 251 boliger for Glostrup Boligselskab

Skou Gruppen skal renovere, energioptimere, ombygge og udbygge Glostrup Boligselskabs afdeling 33, Birke-/Bøgeskoven. Over de kommende godt to år skal 248 almene boliger renoveres og moderniseres, mens der skal etableres…
26. april 2024

Nu moderniseres de almene boliger i Stationsparken 1

Kommer man forbi Arbejdernes Boligselskabs afdeling 1 i Gladsaxe her i foråret 2024, vil man bemærke, at en af foreningens otte boligblokke er grundigt indpakket i stilladser og presenning. Den…
17. april 2024

Skou Gruppen udklækker fem nye tømrere

I marts 2024 modtog fem lærlinge fra Skou Gruppen deres svendebrev. Tre af disse nyudlærte tømrersvende fandt deres læreplads og vej ind i byggebranchen gennem venner og familie. For eksempel…
02. april 2024

Det går godt hos Skou Gruppen

Vi styrer sikkert gennem usikre tider i byggeriet. Det netop afleverede årsregnskab for 2022-23 viser lidt mindre omsætning og et lidt større et overskud før skat sammenlignet med året før.…
Skal vi arbejde sammen? Bliv kontaktet

Martin Skou Heidemann

Adm. direktør, Partner

ms@skougruppen.dk +45 28 35 80 15

Jesper Egund

Teknisk direktør, Partner

je@skougruppen.dk +45 28 35 80 16

Freddy Hansen

Tilbudschef, Partner

fh@skougruppen.dk +45 28 35 80 62

Alexander Hermansen

Tømrermester, Partner

ah@skougruppen.dk +45 41 38 31 58

Jesper Nicolaisen

Salgschef, Partner

jni@skougruppen.dk +45 28 96 00 02

Allan Wissing

Projektchef, Partner

awn@skougruppen.dk +45 20 68 18 90

Jesper Rasmussen

Bestyrelsesformand, Partner

jr@skougruppen.dk +45 27 20 18 18

Udfyld formularen og bliv kontaktet