Rejsegilde på nyt samlingssted Ved Betty Nansens Plads

Det 520 kvadratmeter store nye samlingssted bliver et mødested for lokale beboere med tilbud om kulturelle aktiviteter og fællesspisning. Nu er håndværkerne så langt, at Frederiksberg Forenede Boligselskaber, FFB, kunne holde rejsegilde den næstsidste dag i maj.

Skou Gruppen, som står for byggeentreprisen, var inviteret til rejsegildet sammen med Frederiksbergs borgmester, repræsentanter for FFB og KAB, rådgivere, teknikentreprenøren Bravida, beboerne i samme bygning og naboerne. En broget flok var samlet for at fejre fremdriften i byggeriet med taler og den traditionelle pølsevogn.

KAB’s projektchef Kim Geertsen bød forsamlingen velkommen, og borgmester Michael Vindfeldt glædede sig over at være forbi og med til at markere rejsegildet:

”Jeg er sikker på, at dette samlingssted bliver vigtigt for hele området her, og jeg vil gerne sige tak til alle, som er med til at gøre det muligt. Tak til FFB og KAB, til alle håndværkerne, som arbejder med at realisere byggeriet, til Kaffe Karma og JunkFood, som kommer til at drive samlingsstedet, og til Den A.P. Møllerske Støttefond, som har gjort projektet muligt,” sagde borgmesteren bl.a.

Endnu et handicaptoilet med lift på landkortet

Laurits Roikum, som er formand for FFB, bad om forsamlingens tålmodighed med citatet: ”Man må gå grueligt meget igennem for at få en pølse,” og henviste til, at projektet har været længe undervejs, inden finansieringen kom helt på plads:

”Det er et projekt, som har vakt international interesse, og det har været en udfordring at visualisere projektet for de mange delegationer af arkitektstuderende, som er kommet forbi,” sagde han bl.a. og understregede, at samlingsstedets indretning og faciliteter bliver i topklasse.

”Vi får et handicaptoilet, som er offentligt, og som der stadig ikke findes mange af her i landet. Det kan benyttes af kørestolsbrugere, som ellers ikke kan benytte toiletter uden hjælp. Og som jeg forstår det, kommer det til at optræde på Google Maps ligesom fx hjertestartere,” sagde Laurits Roikum og takkede bl.a. Sarah Glerup fra følgegruppen. Hun er kørestolsbruger og har været fortaler for netop denne indretning.

Et trefoldigt leve for samlingsstedet

Rasmus Jessing, som er byggedirektør hos KAB, glædede sig over, at projektet nu endelig realiseres. Og han glædede sig også over det gode samarbejde med Skou Gruppen, Bravida og øvrige parter i projektet.

”Jeg burde smadre et glas og ønske, at byggeriet holder lige så mange år, som der er skår – men jeg har ikke noget glas. Lad os i stedet udbringe et trefoldigt leve for det nye samlingssted. Det bliver superfedt og kommer til at løfte området med nogle stærke elementer af rigtig god social ansvarlighed,” sagde han.

Læs mere om projektet her.

Aktuelt

Ny i byggeriet og praktik hos Skou Gruppen

Selvom man aldrig før har sat sine fødder på en byggeplads, kan det godt være en rigtig god karrierevej. Nor Al-Uboody har fundet vej til en uddannelse som byggekoordinator. I…
07. juni 2024

DGNB Guld-certificering er ikke så ligetil endda

Tror man, det er nemt at opnå DGNB Guld-certificering, står man ifølge Skou Gruppens byggeleder til noget af en overraskelse. Det tager tid og kræver en daglig indsats. Sådan en…
31. maj 2024

Ny milepæl nået i ARC-projektet

Amager Ressourcecenter (ARC) har fået overdraget nøglerne til den nye administrationsbygning, som er opført af Skou Gruppen i totalentreprise. Kvalitet og bæredygtighed har været i fokus for design og opførelse,…
29. maj 2024

Helstegt pattegris, sol og sommerstemning i Holbæk

De 12 nye og topmoderne lejligheder på Labæk er afleveret efter en gennemgribende modernisering og energirenovering. Nu er arbejdet på Byg33’s boligejendom på Borchsvej så langt, at man også kan…
22. maj 2024

Tømrer med sans for detaljen i 50 år

Svend Erik Jespersen er tømrer hos GRM Trapper/Skou Gruppen og noget af en kulturbærer. Nu har han været 50 år i samme job. Et alsidigt arbejde, hvor man kommer godt…
Skal vi arbejde sammen? Bliv kontaktet

Martin Skou Heidemann

Adm. direktør, Partner

ms@skougruppen.dk +45 28 35 80 15

Jesper Egund

Teknisk direktør, Partner

je@skougruppen.dk +45 28 35 80 16

Freddy Hansen

Tilbudschef, Partner

fh@skougruppen.dk +45 28 35 80 62

Alexander Hermansen

Tømrermester, Partner

ah@skougruppen.dk +45 41 38 31 58

Jesper Nicolaisen

Salgschef, Partner

jni@skougruppen.dk +45 28 96 00 02

Allan Wissing

Projektchef, Partner

awn@skougruppen.dk +45 20 68 18 90

Jesper Rasmussen

Bestyrelsesformand, Partner

jr@skougruppen.dk +45 27 20 18 18

Udfyld formularen og bliv kontaktet