Det går godt hos Skou Gruppen

Vi styrer sikkert gennem usikre tider i byggeriet. Det netop afleverede årsregnskab for 2022-23 viser lidt mindre omsætning og et lidt større et overskud før skat sammenlignet med året før.

Skou Gruppen A/S nyder stor loyalitet hos og langvarige samarbejder med kunder og medarbejdere. Desuden er serviceafdelingen styrket og udbygget de senere år.

Det netop offentliggjorte regnskab fra Skou Gruppen viser for regnskabsåret 1. oktober 2022 til 30. september 2023 en omsætning på 318,6 mio. kr. (344 mio. kr. i 2021-22) og et resultat før skat på 12,2 mio. kr. (9,8 mio. kr. i 2021-22).

Et tilfredsstillende resultat

”Det er tilfredsstillende for os, at vi efter skat og afskrivninger når et resultat på niveau med de seneste år. Og at vi fortsat kan lægge til vores egenkapital og polstre virksomheden. Vel at mærke i en periode, hvor mange kolleger i branchen har det svært,” siger adm. direktør Martin Skou Heidemann.

Loyale kunder og dygtige, trofaste medarbejdere

”Det går så godt, takket være en meget stor gruppe af loyale og faste kunder. Desuden har vi et fantastisk team af dygtige medarbejdere og en meget lille udskiftning i teamet. Det er noget vi sætter stor pris på og som også afspejler sig i vores økonomi,” siger Martin Skou Heidemann og fortsætter:

”Vi har eksempler på kunder, som vi har haft mere 15 år, der stadig benytter os. Og vi har et godt løbende samarbejde med bl.a. Københavns Universitet, Forsvaret, Region Hovedstaden, EU’s Miljøagentur og en lang række kommuner i Hovedstadsområdet. Samtidig har vi nogle hamrende dygtige og ansvarsbevidste medarbejdere, som har været her i mange år. Vores gennemsnitlige anciennitet er lige nu 62 måneder, mens den for sammenlignelige virksomheder er 52 måneder.”

Udvidelse af den aktive ejerledergruppe

Skou Gruppen ledes af en kreds af aktive medejere, som supplerer hinanden mht. kompetencer og erfaringer. I det forgange år er en syvende medejer og leder optaget i partnerkredsen. Nemlig projektchef Allan Wissing der er blevet parter efter 14 år hos Skou Gruppen.

”Allan begyndte som snedker og har løbende fået mere ansvar, så han nu står nu i spidsen for nogle af vores store projekter. Hele vejen igennem har han vist, at han er en dygtig produktionsmand og god kulturbærer. Med ham i ejerledergruppen har vi fået styrket vores produktionsside,” siger Martin Skou Heidemann.

Den første bæredygtighedsrapport

Skou Gruppens første bæredygtighedsrapport udkom i oktober 2023, efter at ejergruppen inden sommerferien havde vedtaget en bæredygtighedsstrategi med fokus på fire af FN’s Verdensmål.

Det er Verdensmål som handler om ligestilling, bæredygtig energi, ansvarligt forbrug og produktion samt ansvarlige jobs og økonomisk vækst. På disse områder har Skou Gruppen sat en række konkrete mål, som virksomheden nu arbejder på at opfylde.

Fremover vil der årligt udkomme en bæredygtighedsrapport fra Skou Gruppen som på den måde forbereder sig på kundernes stigende interesse for bæredygtighed og de kommende krav ESG-rapportering.

En god ordrebeholdning af større opgaver

Martin Skou Heidemann forventer, at Skou Gruppen står godt rustet til en fornuftig drift fremover. Med en øget ordrebeholdning på 400 mio. kr. ved indgangen til det nye år forventer Skou Gruppen en let stigning i aktiviteten det kommende år og en overskudsgrad på niveau med den nuværende.

Netop nu er Skou Gruppen ved at færdiggøre ny administration og mandskabsfaciliteter for ARC Amager Ressourcecenter og en gennemgribende renovering af en boligforening i Taastrup. Desuden er yderligere to renoveringer af boligforeninger i henholdsvis Holbæk og Gladsaxe i gang, og opførelsen af et undervisningscenter ved Bispebjerg Hospital er også i fuld gang.

En stærk serviceafdeling

Skou Gruppen har også en betydelig serviceafdeling, som varetager bygningsvedligeholdelse og reparationer bl.a. for en lang række hovedstadskommuner, Københavns Universitet, Region Hovedstaden og Forsvaret. Netop serviceafdelingen er blevet styrket og udvidet gennem de seneste år:

”Service fylder efterhånden rigtig meget i vores virksomhed, og en egentlig serviceafdeling er over de senere år styrket med flere serviceledere og en administrativ medarbejder, som kan sikre koordineringen og kontinuiteten i kundekontakten,” siger Martin Skou Heidemann.

Se vores nøgletal

Aktuelt

Ny teknisk direktør fra egne rækker

Skou Gruppen gennemfører nu en ledelsesrokade, efter et ønske om at få hverdagen til at balancere anderledes mellem det private og det arbejdsmæssige. Alexander Hermansen udpeges som ny teknisk direktør.…
26. juni 2024

Varmt rejsegilde på uddannelsescenter

På årets længste dag havde Region Hovedstaden inviteret håndværkerne og alle andre involverede til rejsegilde på det nye uddannelsescenter til Bispebjerg Hospital. Glæde, stolthed og forventning strålede ud fra talerstolen…
24. juni 2024

600 CLT-elementer til Uddannelsescenter Bispebjerg

Skou Gruppen er godt i gang med at opføre det nye Uddannelsescenter Bispebjerg i totalentreprise. For et par måneder siden begyndte tømrerne med at sætte de første beslag til de…
18. juni 2024

Ny i byggeriet og praktik hos Skou Gruppen

Selvom man aldrig før har sat sine fødder på en byggeplads, kan det godt være en rigtig god karrierevej. Nor Al-Uboody har fundet vej til en uddannelse som byggekoordinator. I…
07. juni 2024

Rejsegilde på nyt samlingssted Ved Betty Nansens Plads

Det 520 kvadratmeter store nye samlingssted bliver et mødested for lokale beboere med tilbud om kulturelle aktiviteter og fællesspisning. Nu er håndværkerne så langt, at Frederiksberg Forenede Boligselskaber, FFB, kunne…
Skal vi arbejde sammen? Bliv kontaktet

Martin Skou Heidemann

Adm. direktør, Partner

ms@skougruppen.dk +45 28 35 80 15

Alexander Hermansen

Teknisk direktør, Partner

ah@skougruppen.dk +45 41 38 31 58

Jesper Nicolaisen

Salgschef og viceadm. direktør, Partner

jni@skougruppen.dk +45 28 96 00 02

Jesper Egund

Byggeteknisk og juridisk rådgiver, Partner

je@skougruppen.dk +45 28 35 80 16

Freddy Hansen

Tilbudschef, Partner

fh@skougruppen.dk +45 28 35 80 62

Allan Wissing

Projektchef, Partner

awn@skougruppen.dk +45 20 68 18 90

Jesper Rasmussen

Bestyrelsesformand, Partner

jr@skougruppen.dk +45 27 20 18 18

Udfyld formularen og bliv kontaktet