Skou Gruppen udklækker fem nye tømrere

I marts 2024 modtog fem lærlinge fra Skou Gruppen deres svendebrev. Tre af disse nyudlærte tømrersvende fandt deres læreplads og vej ind i byggebranchen gennem venner og familie. For eksempel blev Nikolaj Conrad Hansen inspireret af sin ældre bror, der allerede var tømrer.

”Jeg vidste fra min storebror, at tømrerfaget var et fedt fag, hvor man kan bruge sine hænder,” siger Nikolaj Conradi Hansen om sin vej til en karriere i byggeriet.

Nikolaj, som netop har fået sit svendebrev på U/Nord i Helsingør, fandt sin læreplads hos Skou Gruppen, fordi det netop var her, hans opkald blev besvaret.

Venner og familie inspirerer til en karriere i byggeriet

Mens Nikolaj fik sin læreplads at ringe rundt, fandt Thomas Vestergaard og Philip Berg Nicolaisen deres lærepladser hos Skou Gruppen gennem forbindelser fra venner og familie.

Skou Gruppens direktør, Martin Skou Heidemann, har kendt Thomas siden børnehaven, da Thomas er ven med en af Martins sønner. Philip har kendt Skou Gruppens salgschef, Jesper Nicolaisen, hele sit liv, da Jesper er Philips onkel.

Et alsidigt og aktivt job

Det, Nikolaj virkelig værdsætter ved tømrerfaget, er muligheden for at arbejde med en bred vifte af opgaver. I sin læretid hos Skou Gruppen har han blandt andet været tilknyttet serviceafdelingen og arbejdet længe med forskellige opgaver på Hillerød Hospital, været med til at opføre helt nye studieboliger og deltaget i renoveringer af boligforeninger.

“Jeg føler, at Skou Gruppen har givet mig muligheden for at udforske forskellige aspekter af faget og prøve kræfter med alt fra mindre opgaver til større tagkonstruktioner,” siger han.

Nikolaj fortsætter nu som tømrersvend hos Skou Gruppen og føler sig klar til fremtiden som tømrersvend.

“Jeg kan godt lide, at tømrerfaget både kræver intellekt og fysik. Jeg nyder frisk luft i mit arbejde, og der er altid nok at tage sig til. Nu ser jeg frem til at samle endnu flere erfaringer, og hvem ved, en dag bliver jeg måske selvstændig tømrermester,” siger Nikolaj.

Han er 20 år og bor i Frederiksværk sammen med sin kæreste.

Klik på billeder herunder for at se Nikolajs svendestykke og fejringen af svendebrevet, hvor også Frantz Rose fra Skou Gruppen samt Nikolajs bror, far og farfar deltog:

Aktuelt

Ny teknisk direktør fra egne rækker

Skou Gruppen gennemfører nu en ledelsesrokade, efter et ønske om at få hverdagen til at balancere anderledes mellem det private og det arbejdsmæssige. Alexander Hermansen udpeges som ny teknisk direktør.…
26. juni 2024

Varmt rejsegilde på uddannelsescenter

På årets længste dag havde Region Hovedstaden inviteret håndværkerne og alle andre involverede til rejsegilde på det nye uddannelsescenter til Bispebjerg Hospital. Glæde, stolthed og forventning strålede ud fra talerstolen…
24. juni 2024

600 CLT-elementer til Uddannelsescenter Bispebjerg

Skou Gruppen er godt i gang med at opføre det nye Uddannelsescenter Bispebjerg i totalentreprise. For et par måneder siden begyndte tømrerne med at sætte de første beslag til de…
18. juni 2024

Ny i byggeriet og praktik hos Skou Gruppen

Selvom man aldrig før har sat sine fødder på en byggeplads, kan det godt være en rigtig god karrierevej. Nor Al-Uboody har fundet vej til en uddannelse som byggekoordinator. I…
07. juni 2024

Rejsegilde på nyt samlingssted Ved Betty Nansens Plads

Det 520 kvadratmeter store nye samlingssted bliver et mødested for lokale beboere med tilbud om kulturelle aktiviteter og fællesspisning. Nu er håndværkerne så langt, at Frederiksberg Forenede Boligselskaber, FFB, kunne…
Skal vi arbejde sammen? Bliv kontaktet

Martin Skou Heidemann

Adm. direktør, Partner

ms@skougruppen.dk +45 28 35 80 15

Alexander Hermansen

Teknisk direktør, Partner

ah@skougruppen.dk +45 41 38 31 58

Jesper Nicolaisen

Salgschef og viceadm. direktør, Partner

jni@skougruppen.dk +45 28 96 00 02

Jesper Egund

Byggeteknisk og juridisk rådgiver, Partner

je@skougruppen.dk +45 28 35 80 16

Freddy Hansen

Tilbudschef, Partner

fh@skougruppen.dk +45 28 35 80 62

Allan Wissing

Projektchef, Partner

awn@skougruppen.dk +45 20 68 18 90

Jesper Rasmussen

Bestyrelsesformand, Partner

jr@skougruppen.dk +45 27 20 18 18

Udfyld formularen og bliv kontaktet