Skou Gruppen udklækker fem nye tømrere

I marts 2024 modtog fem lærlinge fra Skou Gruppen deres svendebrev. Tre af disse nyudlærte tømrersvende fandt deres læreplads og vej ind i byggebranchen gennem venner og familie. For eksempel blev Nikolaj Conrad Hansen inspireret af sin ældre bror, der allerede var tømrer.

”Jeg vidste fra min storebror, at tømrerfaget var et fedt fag, hvor man kan bruge sine hænder,” siger Nikolaj Conradi Hansen om sin vej til en karriere i byggeriet.

Nikolaj, som netop har fået sit svendebrev på U/Nord i Helsingør, fandt sin læreplads hos Skou Gruppen, fordi det netop var her, hans opkald blev besvaret.

Venner og familie inspirerer til en karriere i byggeriet

Mens Nikolaj fik sin læreplads at ringe rundt, fandt Thomas Vestergaard og Philip Berg Nicolaisen deres lærepladser hos Skou Gruppen gennem forbindelser fra venner og familie.

Skou Gruppens direktør, Martin Skou Heidemann, har kendt Thomas siden børnehaven, da Thomas er ven med en af Martins sønner. Philip har kendt Skou Gruppens salgschef, Jesper Nicolaisen, hele sit liv, da Jesper er Philips onkel.

Et alsidigt og aktivt job

Det, Nikolaj virkelig værdsætter ved tømrerfaget, er muligheden for at arbejde med en bred vifte af opgaver. I sin læretid hos Skou Gruppen har han blandt andet været tilknyttet serviceafdelingen og arbejdet længe med forskellige opgaver på Hillerød Hospital, været med til at opføre helt nye studieboliger og deltaget i renoveringer af boligforeninger.

“Jeg føler, at Skou Gruppen har givet mig muligheden for at udforske forskellige aspekter af faget og prøve kræfter med alt fra mindre opgaver til større tagkonstruktioner,” siger han.

Nikolaj fortsætter nu som tømrersvend hos Skou Gruppen og føler sig klar til fremtiden som tømrersvend.

“Jeg kan godt lide, at tømrerfaget både kræver intellekt og fysik. Jeg nyder frisk luft i mit arbejde, og der er altid nok at tage sig til. Nu ser jeg frem til at samle endnu flere erfaringer, og hvem ved, en dag bliver jeg måske selvstændig tømrermester,” siger Nikolaj.

Han er 20 år og bor i Frederiksværk sammen med sin kæreste.

Klik på billeder herunder for at se Nikolajs svendestykke og fejringen af svendebrevet, hvor også Frantz Rose fra Skou Gruppen samt Nikolajs bror, far og farfar deltog:

Aktuelt

Nu moderniseres de almene boliger i Stationsparken 1

Kommer man forbi Arbejdernes Boligselskabs afdeling 1 i Gladsaxe her i foråret 2024, vil man bemærke, at en af foreningens otte boligblokke er grundigt indpakket i stilladser og presenning. Den…
17. april 2024

Det går godt hos Skou Gruppen

Vi styrer sikkert gennem usikre tider i byggeriet. Det netop afleverede årsregnskab for 2022-23 viser lidt mindre omsætning og et lidt større et overskud før skat sammenlignet med året før.…
21. marts 2024

Gamle arbejdsbukser bliver til sko og bordplader

Et af områderne i Skou Gruppens bæredygtighedsstrategi er at finde nye veje til at genanvende mere af det, som før var affald. Nu er turen kommet til udtjent arbejdstøj, der…
26. februar 2024

Nyt kulturelt kraftcenter på Frederiksberg

Takket være en donation fra Den A.P. Møllerske Støttefond kan Frederiksberg Forenede Boligselskaber nu etablere et kulturelt samlingspunkt ved Betty Nansens Plads. Skou Gruppen er ansvarlig for byggeentreprisen og har…
23. februar 2024

En væksthistorie til håndværkerne i Faxe

Den 12. december havde Business Faxe inviteret kommunens håndværksvirksomheder og -mestre til et håndværkertræf. Her fortalte Martin Skou Heidemann, direktør for Skou Gruppen, om den vækst, Skou Gruppen har opnået:…
Skal vi arbejde sammen? Bliv kontaktet

Martin Skou Heidemann

Adm. direktør, Partner

ms@skougruppen.dk +45 28 35 80 15

Jesper Egund

Teknisk direktør, Partner

je@skougruppen.dk +45 28 35 80 16

Freddy Hansen

Tilbudschef, Partner

fh@skougruppen.dk +45 28 35 80 62

Alexander Hermansen

Tømrermester, Partner

ah@skougruppen.dk +45 41 38 31 58

Jesper Nicolaisen

Salgschef, Partner

jni@skougruppen.dk +45 28 96 00 02

Allan Wissing

Projektchef, Partner

awn@skougruppen.dk +45 20 68 18 90

Jesper Rasmussen

Bestyrelsesformand, Partner

jr@skougruppen.dk +45 27 20 18 18

Udfyld formularen og bliv kontaktet