Syvende partner styrker produktionssiden

Projektchef Allan Wissing er med faglighed og flid steget støt i graderne, siden han for mere end 14 år siden kom til Skou Gruppen som bygningssnedker. Nu er han blevet medejer, indtrådt i ledelsen og skal medvirke til at styrke byggevirksomhedens produktion yderligere.

”Allan Wissing er en hamrende dygtig projektleder og i den grad en repræsentant for Skou Gruppens DNA. Jeg er glad for, at vi nu har fået ham ind i vores partnerkreds,” siger adm. direktør og partner Martin Skou Heidemann om udnævnelsen af den nye, syvende partner.

Allan Wissing er oprindeligt uddannet bygningssnedker fra Snedkerskolen (i dag Next) og Hillerød Maskinsnedkeri for mere end 20 år siden. Efter nogle kortere ansættelser i forskellige tømrerfirmaer kom han til Skou Gruppen i september 2009.

”Allan begyndte som snedker, men viste fra starten, at han havde talent for og mod på mere ansvar. Så han har løbende fået mere ansvar og står i dag i spidsen for nogle af vores store projekter. Hele vejen igennem har han vist, at han er en dygtig produktionsmand og god kulturbærer. Med ham i ejerkredsen og ledelsen får vi styrket vores produktionsside,” siger Martin Skou Heidemann.

Et godt sted at udvikle sig

Selv siger Allan Wissing om sin indtræden i partnerkredsen, at det er en stor ære at blive medejer af Skou Gruppen, hvor han altid har følt sig hjemme – og hvor han har fået så mange muligheder for at udvikle sig og tage ansvar:

”Der er en rigtig god ånd i Skou Gruppen. Det passer mig rigtig godt, at vi har en flad organisation med korte beslutningsveje og meget stor hjælpsomhed overfor hinanden i hele virksomheden. Jeg er meget taknemmelig for, at jeg har fået mulighed for at udvikle mig løbende og få mere ansvar og større opgaver over så mange år. At blive inviteret ind i ledergruppen og ejerkredsen er en kæmpe ære,” siger han.

Fra snedker til projektchef og partner

Allan Wissing ny partner i Skou GruppenAllan Wissing startede som snedkersvend hos Skou Gruppen i 2009, men blev snart formand. I 2011 kom han med i byggeledelsen på nogle af Skou Gruppens større projekter, indtil han i 2015 blev projektleder på Skou Gruppens arbejde i Royal Arena.

I dag har Allan Wissing ansvar for totalentreprisen på et nyt uddannelsescenter ved Bispebjerg Hospital. Desuden er han så småt ved at starte den store renovering af Stationsparken 1 i Gladsaxe, hvor Skou Gruppen over de kommende år skal renovere 327 almene boliger.

Godt håndværk og gode relationer

”Det gennemsyrer Skou Gruppen, at vi vil levere godt byggeri og løsninger af høj kvalitet. Det er også meget vigtigt for mig. Derfor nyder jeg, at vi har rigtig mange dygtige snedkere, murer og tømrer ansat. Samtidig med at vi har nogle faste underleverandører inden for andre fag med samme standarder som os,” siger Allan Wissing.

”Skou Gruppen er en sund virksomhed, og vi har mange gode kunder og dygtige rådgivere, som gang på gang involverer os i spændende byggeprojekter. Desuden er vi langt med at skabe fremtidens byggevirksomhed, når det fx glæder bæredygtighed og diversitet,” siger den nye partner stolt.

Frisk luft i fritiden

Allan Wissing er 44 år og bor i Udsholt Strand mellem Gilleleje og Rågeleje sammen med sin hustru, der arbejder i den lokale daginstitution. Parret har en søn på 15 år og to hunde – Jack Russell Terrier – hvoraf den ene kun er ni uger gammel.

”Vores hunde hjælper mig med at komme ud i naturen, få en pause og få klaret tankerne,” siger Allan Wissing.

 

Aktuelt

To partnere certificeret i mediation

Teknisk direktør Jesper Egund og tømrermester Alexander Hermansen er nu begge certificerede mediatorer. De opnåede certificeringen gennem et uddannelsesforløb i oktober og november, hvor nogle af landets fremmeste eksperter i…
30. november 2023

Tre store rammeaftaler – to forlængelser og en ny

Skou Gruppen har netop indgået tre nye rammeaftaler for murer-, tømrer- og glarmesterarbejde ved renovering, ombygning og vedligeholdelse af Københavns Universitets, Hillerød Kommunes og FSB’s bygninger. Aftalen med Københavns Universitet…
17. november 2023

Ny erfaren regnskabsansvarlig

Helle Bach Pedersen er ny regnskabsansvarlig hos Skou Gruppen. Hun har mere end 40 års erfaring i regnskabsbranchen, heraf 32 år i et ingeniørfirma. Helle Bach Pedersen er oprindeligt uddannet…
13. november 2023

Modernisering af NEW YORKER

Skou Gruppen har i det seneste år beskæftiget 20 mand i en omfattende modernisering af den store butiksejendom på Strøget i København, der huser NEW YORKER. Tre etager er blevet…
06. november 2023

327 almene boliger i Gladsaxe moderniseres

Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe og Skou Gruppen har netop indgået aftale om en gennemgribende modernisering og energirenovering af Stationsparken 1. Afdelingen har 327 boliger, som er nogle af de mange…
Skal vi arbejde sammen? Bliv kontaktet

Martin Skou Heidemann

Adm. direktør, Partner

ms@skougruppen.dk +45 28 35 80 15

Jesper Egund

Teknisk direktør, Partner

je@skougruppen.dk +45 28 35 80 16

Freddy Hansen

Tilbudschef, Partner

fh@skougruppen.dk +45 28 35 80 62

Alexander Hermansen

Tømrermester, Partner

ah@skougruppen.dk +45 41 38 31 58

Jesper Nicolaisen

Salgschef, Partner

jni@skougruppen.dk +45 28 96 00 02

Allan Wissing

Projektchef, Partner

awn@skougruppen.dk +45 20 68 18 90

Jesper Rasmussen

Bestyrelsesformand, Partner

jr@skougruppen.dk +45 27 20 18 18

Udfyld formularen og bliv kontaktet


[recaptcha]