Nyt tenniscenter i Hørsholm indviet

Søndag den 4. juni blev Leschly Tennis Center i Hørsholm indviet med manér. Centret er hjemsted for Hørsholm Rungsted Tennisklub (HRT) og Leschly Tennis Academy. Det nye tenniscenter er blevet til ved at udbygge det gamle klubhus og etablere ny Center Court. Skou Gruppen har gennemført udbygningen af klubhuset i hovedentreprise fra maj 2022 til maj 2023.

Indvielsen af det nye tenniscenter blev et tilløbsstykke i det gode forårsvejr med et program, som bød på taler af Jan Leschly og Mark Leschly fra Leschly Tennis Foundation og Carsten Gildum, formand for HRT, samt efterfølgende opvisningskampe, musik og forfriskninger på den nye terrasse.

Fra Skou Gruppen deltog projektleder Thomas Schultz Larsen sammen med direktør Martin Skou Heidemann, salgschef Jesper Nicolaisen og tømrermester Alexander Hermansen i det fine arrangement. De fik et par velvalgte ord og en applaus med på vejen:

”I har lavet et super stykke arbejde, I har holdt jer inden for budgettet og håndteret masser af uforudsete forhindringer. Vi er meget glade for resultatet – så en stor hånd til jer,” sagde Jan Leschly bl.a.

Topmoderne tennisfaciliteter, sponseret af Leschly Tennis Foundation

Året rundt besøges HRT dagligt af mellem 2-300 medlemmer. De har nu fået bedre plads i en større café med både inden- og udendørs servering, nye mødelokaler, kontorer og en stor tagterrasse, som er det oplagte sted at nyde en frokost eller noget koldt at drikke efter en tenniskamp.

Mens Skou Gruppen har stået for at udbygge klubhuset og etablere terrassen, har HRT selv stået for at få etableret Center Court med tribune og siddepladser. Det er meningen, at klubben i fremtiden skal kunne afholde flere større turneringer i de nye faciliteter.

”Da vi skulle udvide tenniscentret, valgte vi at arbejde sammen med Skou Gruppen. En lokal entreprenør med et godt samarbejde med Langvad Arkitekter og fine reference fra et andet idrætsparkbyggeri,” siger Morten Lyngbæk. Han er fondschef i Leschly Tennis Foundation, der står bag tennisklubbens udvidelse.

Hele udbygningen og moderniseringen af klubhus og baner er sponseret af Leschly Tennis Foundation.

En moderne og gedigen tilbygning

Udbygningen og moderniseringen er tegnet af Langvad Arkitekter, mens Skou Gruppen blev inddraget tidligt i projekteringsfasen og har stået for hovedentreprisen på tilbygningen til det eksisterende klubhus.

Der er tale om en tilbygning på 220 kvadratmeter fordelt på stueetage og første sal, et 20 kvadratmeter trapperum og en 50 meter lang tagterrasse.

Bygningen er etableret med stålkonstruktion beklædt med Zink facade udvendigt og rå gipsvægge indvendigt, hvilket giver en New Yorker præget stil. Generelt er lofterne i Troldtekt, mens det store mødelokale på første sal har Sto akustik lofter.

”Der er mange fine små detaljer i bygningen, som afspejler, at arkitekterne har brugt mange timer på design og løsninger. Alt er udført i overensstemmelse med bygherrens ønsker, men hvor arkitekterne har haft stor frihed,” siger Skou Gruppens projektleder, Thomas Schultz Larsen.

Han forklarer, at de store vinduespartier har automatisk solafskærmning for optimalt lys, og at der er etableret vinduer fra gulv til loft inde mellem tilbygningen og de indendørs tennisbaner. Desuden er bygningen blevet handicapvenlig med handicaptoilet og lift til alle etager.

”Bygningen fremstår meget stilren med et konsekvent valg af materialer, installationer og farver. Det er ikke bare standardløsninger, vi har fået lov at bruge her,” siger Thomas Schultz Larsen.

En trang byggeplads med mange tennisspillere

Under hele byggeriet har HRT’s medlemmer haft deres daglige gang i klubben, så Skou Gruppen har haft ekstra fokus på mindst mulig gene for klubbens medlemmer. Mange af de nye indervægge i tilbygningen har tidligere været ydervægge.

”Det har været en udfordring at omdanne ydervægge til indervægge, som lever op til nutidens krav til brand og lyd, samtidig med at der hver dag blev spillet tennis i hallen. Byggeriet har været muligt takket være et dagligt tæt samarbejde med HRT og nogle forstående medlemmer,” siger Thomas Schultz Larsen.

Ydermere har forholdene på byggepladsen været trange, da klubhuset er beliggende i et lille indelukket hjørne, omgivet af skov og udendørs tennisbaner. En stram tidsplan har også stillet store krav til koordinering af materialer og arbejde for at nå sikkert i mål med byggeriet.

En glad sponsor og tilfreds bygherre

”Den udvidelse af tenniscentret, som vi nu har indviet, har ikke været uden udfordringer, men Skou Gruppen har hele tiden været klar med løsninger på problemerne. Skou Gruppens byggeledelse har også været meget fleksibel og taget hensyn til, at klubbens medlemmer kunne komme og spille tennis, mens byggeriet stod på,” siger Morten Lyngbæk og tilføjer, at resultatet emmer af godt design og godt håndværk.

Det bakkes op af Niklas Rosengren, der er manager i HRT:

”Udvidelsen af tenniscentret er utrolig flot, både i design og udførelse. Vi har fået nogle rammer, som alle vores medlemmer og gæster nu får glæde af. Centret og den nye terrasse passer utroligt flot til den nye Center Court. Med de nye faciliteter har vi fået rigtig gode forhold til det daglige klubliv og til større turneringer,” siger han.

Aktuelt

Skou Gruppen indretter lokaler til butikker og serviceerhverv

Det kan være svært at forestille sig, hvordan en mulig café, frisør, ejendomsmægler eller tøjbutik kan indrettes, når stueetagen på Amager Strandvej 28-46A står som et råhus i beton. Derfor…
18. september 2023

Ligestillingsministeren besøger kvinder i byggeriet

Den 21. juni var Marie Bjerre på besøg på Skou Gruppens byggeplads i Drogdensgade på Amager. Her var en gruppe kvindelige håndværkere klar til at tage en snak om, hvordan…
21. juni 2023

ARC-rejsegilde med poesi og solskin

Håndværkernes neongule arbejdsveste strålede om kap med solen fra en skyfri blå himmel i går, da Skou Gruppen havde inviteret til rejsegilde på ARC – Amager Ressourcecenters nye kontor- og…
13. juni 2023

Ungdomsboliger på Amager tager form

Siden efteråret 2022 har Skou Gruppen været i gang med at etablere 173 topmoderne ungdomsboliger på Englandsvej først på Amager. Byggeriet skrider godt fremad, og det fejrede bygherren, Bonum Development,…
11. maj 2023

Renoveringen af ældre boligforeninger i Holbæk

Skou Gruppen er gået i gang med en gennemgribende renovering af to ældre ejendomme i Byggeforeningen af 1933, i daglig tale Byg33, i Holbæk. Totalentreprisen omfatter modernisering og energirenovering fra…
Skal vi arbejde sammen? Bliv kontaktet

Martin Skou Heidemann

Adm. direktør, Partner

ms@skougruppen.dk +45 28 35 80 15

Jesper Egund

Teknisk direktør, Partner

je@skougruppen.dk +45 28 35 80 16

Freddy Hansen

Tilbudschef, Partner

fh@skougruppen.dk +45 28 35 80 62

Alexander Hermansen

Tømrermester, Partner

ah@skougruppen.dk +45 41 38 31 58

Jesper Nicolaisen

Salgschef, Partner

jni@skougruppen.dk +45 28 96 00 02

Jesper Rasmussen

Bestyrelsesformand, Partner

jr@skougruppen.dk +45 27 20 18 18

Udfyld formularen og bliv kontaktet


[recaptcha]