ARC-rejsegilde med poesi og solskin

Håndværkernes neongule arbejdsveste strålede om kap med solen fra en skyfri blå himmel i går, da Skou Gruppen havde inviteret til rejsegilde på ARC – Amager Ressourcecenters nye kontor- og mandskabsbygning.

Rejsegildet markerede, at råhuset nu er lukket på den bygning, med tilhørende opmarchplads for eldrevne skraldebiler, som Skou Gruppen opfører i totalentreprise.

”Vi er meget stolte af, at ARC har betroet os det store projekt. Det bliver en markant og solid bygning, som kommer til at stå i mange år med mange fine kvaliteter,” sagde salgschef og partner fra Skou Gruppen, Jesper Nicolaisen bl.a. i sin tale.

”Ved et rejsegilde plejer man at slå en flaske i stykker og ønske, at huset vil holde i lige så mange år, som der er glasskår. Det vil jeg i bæredygtighedens navn undlade. Jeg er sikker på, at vi her får bygget et robust hus, som vil patinere smukt og blive en god base for ARC og jeres mange medarbejdere,” sagde han også.

Også ARC’s direktør Jacob Hartvig Simonsen lagde vægt på traditionerne i sin tale og indledte med at recitere et digt:

”Vi er til rejsegilde, for et hus bygget med snilde ….”. Desuden takkede han Skou Gruppen og dennes team med Sweco, BBP Arkitekter og 1:1 Landskab samt de mange håndværkere for det gode arbejde i projektet:

”Projektet har ikke været uden bump på vejen, men dem har I overkommet,” sagde Jakob Simonsen blandt andet og takkede også Københavns Kommune for at udvise fleksibilitet overfor byggeriet.

Efter talerne var der traditionel frokost med grillpølser, burgere, Cocio og sodavand til gæsterne – nysgerrige medarbejdere fra ARC, håndværkere, arkitekter, ingeniører m.fl. Forplejningen kunne nydes i det gode vejr med Copenhill/Amager Bakke i baggrunden.

ARC-projektet er en ny bygning på ca. 3.200 etagemeter, som skal indeholde administration og medarbejderfaciliteter. Både ARC og Københavns kommunes Teknik- og miljøforvaltning kommer til at bruge huset, når det er færdigt i 2024.

Der etableres desuden et større opmarchareal i tilknytning til bygningen for 75 eldrevne skraldebiler og personaleparkering. De elektriske skraldebiler er ligesom DGNB-guld certificering af byggeriet et krav fra Københavns Kommune.

Se flere billeder fra rejsegildet:

      

Aktuelt

Skou Gruppen indretter lokaler til butikker og serviceerhverv

Det kan være svært at forestille sig, hvordan en mulig café, frisør, ejendomsmægler eller tøjbutik kan indrettes, når stueetagen på Amager Strandvej 28-46A står som et råhus i beton. Derfor…
18. september 2023

Ligestillingsministeren besøger kvinder i byggeriet

Den 21. juni var Marie Bjerre på besøg på Skou Gruppens byggeplads i Drogdensgade på Amager. Her var en gruppe kvindelige håndværkere klar til at tage en snak om, hvordan…
21. juni 2023

Nyt tenniscenter i Hørsholm indviet

Søndag den 4. juni blev Leschly Tennis Center i Hørsholm indviet med manér. Centret er hjemsted for Hørsholm Rungsted Tennisklub (HRT) og Leschly Tennis Academy. Det nye tenniscenter er blevet…
06. juni 2023

Ungdomsboliger på Amager tager form

Siden efteråret 2022 har Skou Gruppen været i gang med at etablere 173 topmoderne ungdomsboliger på Englandsvej først på Amager. Byggeriet skrider godt fremad, og det fejrede bygherren, Bonum Development,…
11. maj 2023

Renoveringen af ældre boligforeninger i Holbæk

Skou Gruppen er gået i gang med en gennemgribende renovering af to ældre ejendomme i Byggeforeningen af 1933, i daglig tale Byg33, i Holbæk. Totalentreprisen omfatter modernisering og energirenovering fra…
Skal vi arbejde sammen? Bliv kontaktet

Martin Skou Heidemann

Adm. direktør, Partner

ms@skougruppen.dk +45 28 35 80 15

Jesper Egund

Teknisk direktør, Partner

je@skougruppen.dk +45 28 35 80 16

Freddy Hansen

Tilbudschef, Partner

fh@skougruppen.dk +45 28 35 80 62

Alexander Hermansen

Tømrermester, Partner

ah@skougruppen.dk +45 41 38 31 58

Jesper Nicolaisen

Salgschef, Partner

jni@skougruppen.dk +45 28 96 00 02

Jesper Rasmussen

Bestyrelsesformand, Partner

jr@skougruppen.dk +45 27 20 18 18

Udfyld formularen og bliv kontaktet


[recaptcha]