ARC-rejsegilde med poesi og solskin

Håndværkernes neongule arbejdsveste strålede om kap med solen fra en skyfri blå himmel i går, da Skou Gruppen havde inviteret til rejsegilde på ARC – Amager Ressourcecenters nye kontor- og mandskabsbygning.

Rejsegildet markerede, at råhuset nu er lukket på den bygning, med tilhørende opmarchplads for eldrevne skraldebiler, som Skou Gruppen opfører i totalentreprise.

”Vi er meget stolte af, at ARC har betroet os det store projekt. Det bliver en markant og solid bygning, som kommer til at stå i mange år med mange fine kvaliteter,” sagde salgschef og partner fra Skou Gruppen, Jesper Nicolaisen bl.a. i sin tale.

”Ved et rejsegilde plejer man at slå en flaske i stykker og ønske, at huset vil holde i lige så mange år, som der er glasskår. Det vil jeg i bæredygtighedens navn undlade. Jeg er sikker på, at vi her får bygget et robust hus, som vil patinere smukt og blive en god base for ARC og jeres mange medarbejdere,” sagde han også.

Også ARC’s direktør Jacob Hartvig Simonsen lagde vægt på traditionerne i sin tale og indledte med at recitere et digt:

”Vi er til rejsegilde, for et hus bygget med snilde ….”. Desuden takkede han Skou Gruppen og dennes team med Sweco, BBP Arkitekter og 1:1 Landskab samt de mange håndværkere for det gode arbejde i projektet:

”Projektet har ikke været uden bump på vejen, men dem har I overkommet,” sagde Jakob Simonsen blandt andet og takkede også Københavns Kommune for at udvise fleksibilitet overfor byggeriet.

Efter talerne var der traditionel frokost med grillpølser, burgere, Cocio og sodavand til gæsterne – nysgerrige medarbejdere fra ARC, håndværkere, arkitekter, ingeniører m.fl. Forplejningen kunne nydes i det gode vejr med Copenhill/Amager Bakke i baggrunden.

ARC-projektet er en ny bygning på ca. 3.200 etagemeter, som skal indeholde administration og medarbejderfaciliteter. Både ARC og Københavns kommunes Teknik- og miljøforvaltning kommer til at bruge huset, når det er færdigt i 2024.

Der etableres desuden et større opmarchareal i tilknytning til bygningen for 75 eldrevne skraldebiler og personaleparkering. De elektriske skraldebiler er ligesom DGNB-guld certificering af byggeriet et krav fra Københavns Kommune.

Se flere billeder fra rejsegildet:

      

Aktuelt

Ny i byggeriet og praktik hos Skou Gruppen

Selvom man aldrig før har sat sine fødder på en byggeplads, kan det godt være en rigtig god karrierevej. Nor Al-Uboody har fundet vej til en uddannelse som byggekoordinator. I…
07. juni 2024

Rejsegilde på nyt samlingssted Ved Betty Nansens Plads

Det 520 kvadratmeter store nye samlingssted bliver et mødested for lokale beboere med tilbud om kulturelle aktiviteter og fællesspisning. Nu er håndværkerne så langt, at Frederiksberg Forenede Boligselskaber, FFB, kunne…
03. juni 2024

DGNB Guld-certificering er ikke så ligetil endda

Tror man, det er nemt at opnå DGNB Guld-certificering, står man ifølge Skou Gruppens byggeleder til noget af en overraskelse. Det tager tid og kræver en daglig indsats. Sådan en…
31. maj 2024

Ny milepæl nået i ARC-projektet

Amager Ressourcecenter (ARC) har fået overdraget nøglerne til den nye administrationsbygning, som er opført af Skou Gruppen i totalentreprise. Kvalitet og bæredygtighed har været i fokus for design og opførelse,…
29. maj 2024

Helstegt pattegris, sol og sommerstemning i Holbæk

De 12 nye og topmoderne lejligheder på Labæk er afleveret efter en gennemgribende modernisering og energirenovering. Nu er arbejdet på Byg33’s boligejendom på Borchsvej så langt, at man også kan…
Skal vi arbejde sammen? Bliv kontaktet

Martin Skou Heidemann

Adm. direktør, Partner

ms@skougruppen.dk +45 28 35 80 15

Jesper Egund

Teknisk direktør, Partner

je@skougruppen.dk +45 28 35 80 16

Freddy Hansen

Tilbudschef, Partner

fh@skougruppen.dk +45 28 35 80 62

Alexander Hermansen

Tømrermester, Partner

ah@skougruppen.dk +45 41 38 31 58

Jesper Nicolaisen

Salgschef, Partner

jni@skougruppen.dk +45 28 96 00 02

Allan Wissing

Projektchef, Partner

awn@skougruppen.dk +45 20 68 18 90

Jesper Rasmussen

Bestyrelsesformand, Partner

jr@skougruppen.dk +45 27 20 18 18

Udfyld formularen og bliv kontaktet