ARC-rejsegilde med poesi og solskin

Håndværkernes neongule arbejdsveste strålede om kap med solen fra en skyfri blå himmel i går, da Skou Gruppen havde inviteret til rejsegilde på ARC – Amager Ressourcecenters nye kontor- og mandskabsbygning.

Rejsegildet markerede, at råhuset nu er lukket på den bygning, med tilhørende opmarchplads for eldrevne skraldebiler, som Skou Gruppen opfører i totalentreprise.

”Vi er meget stolte af, at ARC har betroet os det store projekt. Det bliver en markant og solid bygning, som kommer til at stå i mange år med mange fine kvaliteter,” sagde salgschef og partner fra Skou Gruppen, Jesper Nicolaisen bl.a. i sin tale.

”Ved et rejsegilde plejer man at slå en flaske i stykker og ønske, at huset vil holde i lige så mange år, som der er glasskår. Det vil jeg i bæredygtighedens navn undlade. Jeg er sikker på, at vi her får bygget et robust hus, som vil patinere smukt og blive en god base for ARC og jeres mange medarbejdere,” sagde han også.

Også ARC’s direktør Jacob Hartvig Simonsen lagde vægt på traditionerne i sin tale og indledte med at recitere et digt:

”Vi er til rejsegilde, for et hus bygget med snilde ….”. Desuden takkede han Skou Gruppen og dennes team med Sweco, BBP Arkitekter og 1:1 Landskab samt de mange håndværkere for det gode arbejde i projektet:

”Projektet har ikke været uden bump på vejen, men dem har I overkommet,” sagde Jakob Simonsen blandt andet og takkede også Københavns Kommune for at udvise fleksibilitet overfor byggeriet.

Efter talerne var der traditionel frokost med grillpølser, burgere, Cocio og sodavand til gæsterne – nysgerrige medarbejdere fra ARC, håndværkere, arkitekter, ingeniører m.fl. Forplejningen kunne nydes i det gode vejr med Copenhill/Amager Bakke i baggrunden.

ARC-projektet er en ny bygning på ca. 3.200 etagemeter, som skal indeholde administration og medarbejderfaciliteter. Både ARC og Københavns kommunes Teknik- og miljøforvaltning kommer til at bruge huset, når det er færdigt i 2024.

Der etableres desuden et større opmarchareal i tilknytning til bygningen for 75 eldrevne skraldebiler og personaleparkering. De elektriske skraldebiler er ligesom DGNB-guld certificering af byggeriet et krav fra Københavns Kommune.

Se flere billeder fra rejsegildet:

      

Aktuelt

Gamle arbejdsbukser bliver til sko og bordplader

Et af områderne i Skou Gruppens bæredygtighedsstrategi er at finde nye veje til at genanvende mere af det, som før var affald. Nu er turen kommet til udtjent arbejdstøj, der…
26. februar 2024

Nyt kulturelt kraftcenter på Frederiksberg

Takket være en donation fra Den A.P. Møllerske Støttefond kan Frederiksberg Forenede Boligselskaber nu etablere et kulturelt samlingspunkt ved Betty Nansens Plads. Skou Gruppen er ansvarlig for byggeentreprisen og har…
23. februar 2024

En væksthistorie til håndværkerne i Faxe

Den 12. december havde Business Faxe inviteret kommunens håndværksvirksomheder og -mestre til et håndværkertræf. Her fortalte Martin Skou Heidemann, direktør for Skou Gruppen, om den vækst, Skou Gruppen har opnået:…
13. december 2023

To partnere certificeret i mediation

Teknisk direktør Jesper Egund og tømrermester Alexander Hermansen er nu begge certificerede mediatorer. De opnåede certificeringen gennem et uddannelsesforløb i oktober og november, hvor nogle af landets fremmeste eksperter i…
30. november 2023

Tre store rammeaftaler – to forlængelser og en ny

Skou Gruppen har netop indgået tre nye rammeaftaler for murer-, tømrer- og glarmesterarbejde ved renovering, ombygning og vedligeholdelse af Københavns Universitets, Hillerød Kommunes og FSB’s bygninger. Aftalen med Københavns Universitet…
Skal vi arbejde sammen? Bliv kontaktet

Martin Skou Heidemann

Adm. direktør, Partner

ms@skougruppen.dk +45 28 35 80 15

Jesper Egund

Teknisk direktør, Partner

je@skougruppen.dk +45 28 35 80 16

Freddy Hansen

Tilbudschef, Partner

fh@skougruppen.dk +45 28 35 80 62

Alexander Hermansen

Tømrermester, Partner

ah@skougruppen.dk +45 41 38 31 58

Jesper Nicolaisen

Salgschef, Partner

jni@skougruppen.dk +45 28 96 00 02

Allan Wissing

Projektchef, Partner

awn@skougruppen.dk +45 20 68 18 90

Jesper Rasmussen

Bestyrelsesformand, Partner

jr@skougruppen.dk +45 27 20 18 18

Udfyld formularen og bliv kontaktet