Vi styrker tilbudsorganisationen med en bygningsingeniør

I Skou Gruppen har vi fokus på at bruge vores håndværksmæssige erfaring til at optimere byggeprojekter sammen bygherre og rådgiver allerede, når projektet er i tilbudsfasen. Det har ført til ansættelsen af bygningsingeniør Victoria Glindorf.

25-årige Victoria Glindorf fra Birkerød er uddannet bygningsingeniør ved Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby.

Hun er ansat i Skou Gruppens tilbudsafdeling. Her bistår hun med at udarbejde den del af prækvalifikations- og tilbudsmaterialet, hvor vi redegør for fx organisering, samarbejde med rådgiver og bygherre, byggeprocesser og sikring af arbejdsmiljø i de enkelte byggesager.

Hendes afgangsprojekt om optimering af byggeprocesser gennem tidligt samarbejde mellem entreprenør og bygherre var med til at sikre hende jobbet i vores tilbudsafdeling.

”Det ligger i Skou Gruppens DNA at bruge vores håndværksmæssige erfaring og baggrund til at rådgive om løsninger og komme med forslag til optimering. Vi kan mere end blot at være dem, der bygger, og vi vil gerne involveres tidligere i processen, fordi vi ved, at det gavner alle parter,” siger direktør i Skou Gruppen, Martin Skou Heidemann, og tilføjer:

”Med Victorias viden og kompetencer i tilbudsafdelingen bliver vi bedre til at vise og forklare bygherre, allerede under prækvalifikationen, hvordan det er til byggeriets fordel at tage vores perspektiver i betragtning under udviklingen i byggeriet.”

Victora Glindorf forklarer, at hun i Skou Gruppen mærker en stor interesse for de metoder, hun udviklede i afgangsprojektet, til at optimere byggeprocesser og beskrive det for bygherre i prækvalifikations- og tilbudsmateriale:

”Gennem mine undersøgelser fandt jeg ud af, at i byggeprojekter, hvor entreprenøren involveres tidligt og er med til at udvikle projekterne, bliver det nemmere at skabe bygbare projekter og finde løsninger frem for at støde ind i problemer undervejs. Det gavner både økonomien, kvaliteten, samarbejdet og tidsrammen i et byggeprojekt.”

Hun tilføjer:
”Jeg vil gerne teste og videreudvikle mine metoder og viden, og derfor sætter jeg pris på at arbejde hos en entreprenør, der gerne vil være med til at optimere byggeprojekterne.”

Bygningsingeniør: Æblet falder ikke langt fra stammen

Byggebranchen er ikke fremmed for Victoria Glindorf, da hendes far også er bygningsingeniør.

”Siden jeg var barn og var med min far på arbejde, har jeg vidst, at jeg ville arbejde i byggebranchen. Og efter nu at have fået mit første arbejde som bygningsingeniør hos Skou Gruppen er jeg kun blevet bekræftet i, at jeg er på den rette hylde,” siger Victoria Glindorf og fortsætter:

”Der er et godt arbejdsmiljø, og der bliver sat pris på det arbejde, jeg laver. Fordi Skou Gruppen har så mange forskellige projekter, får jeg også høstet meget forskellige erfaringer. Senere forventer jeg også, at jeg kommer med ud på byggepladserne og arbejder med optimering af processerne, når byggeriet er i gang. På den måde kan vi blive endnu dygtigere.”

Aktuelt

Landets største sygehusapotek bygges større

Skou Gruppen er i gang med at udvide Region Hovedstadens Apotek i Herlev i totalentreprise. Det skal skabe mere plads til apotekets mere end 500 medarbejdere, der også arbejder i…
20. juni 2018

Bygherre fra Enghavecentret roste håndværkerne til rejsegilde

Siden første spadestik i maj 2017 har Skou Gruppens håndværkere været i gang med at klimarenovere bygningerne og udvide 130 lejligheder i ejerforeningen Enghavecentret på Vesterbro. Fredag den 8. juni…
08. juni 2018

Tømrerlærling fra Kokkedal viser andre unge vejen til erhvervsuddannelserne

Til Jobfestivalen i Hørsholm Hallen fortalte vores tømrerlærling Mathias Andersen kommunens folkeskoleelever om sin uddannelse, inden de om få år selv skal tage et uddannelsesvalg. Politikernes håb er, at langt…
06. juni 2018

Borgmester fejrede byggeri af daginstitution med håndværkerne

Skou Gruppen, TNT Arkitekter, Lyngkilde Rådgivende Ingeniører og Landskabsarkitekterne Roskilde står i spidsen for byggeriet af en ny daginstitution i det gamle kaserneområde i Farum. Håndværkerne er nu mere end…
25. maj 2018

Arbejdsulykkerne er undgået på byggepladsen

Under renoveringen af Tranehaven er der foreløbigt ikke registreret én eneste arbejdsulykke. Alle parters gode indsats for at undgå ulykkerne blev fejret på byggepladsen af Skou Gruppens håndværkere, byggeledelse og…
Skal vi arbejde sammen? Bliv kontaktet

Martin Skou Heidemann

Adm. direktør, Partner

ms@skougruppen.dk +45 28 35 80 15

Jesper Egund

Teknisk direktør, Partner

je@skougruppen.dk +45 28 35 80 16

Alexander Hermansen

Tømrermester, partner

ah@skougruppen.dk +45 41 38 31 58

Jesper Nicolaisen

Salgschef, partner

jni@skougruppen.dk +45 28 96 00 02

Jesper Rasmussen

Bestyrelsesformand, Partner

jr@skougruppen.dk +45 27 20 18 18

Udfyld formularen og bliv kontaktet