Ungdomsboliger på Amager tager form

Siden efteråret 2022 har Skou Gruppen været i gang med at etablere 173 topmoderne ungdomsboliger på Englandsvej først på Amager.

Byggeriet skrider godt fremad, og det fejrede bygherren, Bonum Development, i begyndelsen af maj 2023 ved at invitere alle håndværkere og samarbejdspartnere på frokost fra en mobil pølsevogn.

Konturen af de markante nye ungdomsboliger på den gamle BMW-grund først på Amager ses nu tydeligt. Håndværkerne er nemlig færdige med fundament, kældre og montage af beton elementer. Ligesom de første tagkassetter også netop er kommet på plads.

Derfor har Lars Svensen, ejer af Bonum Development samt idémand og bygherre på projektet, besluttet at åbne byggepladsen til en lille frokostsammenkomst omkring en pølsevogn og nogle kasser med Cocio og sodavand.

Arrangementet foregik torsdag den 4. maj, hvor håndværkere, byggeledere, arkitekt, rådgivere, materialeleverandører og andre involverede i byggeriet kunne hygge sig og se byggeriet an i det fine forårsvejr. Lars Svensen deltog også selv i arrangementet og nød tydeligvis at se byggeriet udvikle sig:

”Det her er et projekt, som vi har arbejdet på rigtigt længe. Det er en stor fornøjelse at se, hvordan vores vision med de nye ungdomsboliger tager form,” siger han.

Den karakteristiske bebyggelse får en meget speciel tagkonstruktion med mange hældninger og fald på tagene. Desuden bliver bygningerne udsmykket med et murværk med udstikkende kopender, altså sten som er vendt, så de stikker ud af facaden.

Når projektet er færdigt i begyndelsen af 2024, vil de nye beboere kunne flytte ind i 173 lejeboliger på mellem 32 og 50 kvadratmeter, hvoraf enkelte er i to plan. Alle boliger får adgang til fælles faciliteter som fælleskøkken, mødested, bibliotek med åben adgang til loungeområde, private pulterrum, cykel- og P-kælder samt sydvendt gårdhave.

Skou Gruppen udfører byggeriet i totalentreprise for Bonum Development, som allerede nu har videresolgt den nye udlejningsejendom til en svensk investeringsfond. Med på projektet er også arkitektfirmaet Holscher Nordberg og OJ Rådgivende Ingeniører.

Billeder fra arrangementet:

     

Aktuelt

To partnere certificeret i mediation

Teknisk direktør Jesper Egund og tømrermester Alexander Hermansen er nu begge certificerede mediatorer. De opnåede certificeringen gennem et uddannelsesforløb i oktober og november, hvor nogle af landets fremmeste eksperter i…
30. november 2023

Tre store rammeaftaler – to forlængelser og en ny

Skou Gruppen har netop indgået tre nye rammeaftaler for murer-, tømrer- og glarmesterarbejde ved renovering, ombygning og vedligeholdelse af Københavns Universitets, Hillerød Kommunes og FSB’s bygninger. Aftalen med Københavns Universitet…
17. november 2023

Ny erfaren regnskabsansvarlig

Helle Bach Pedersen er ny regnskabsansvarlig hos Skou Gruppen. Hun har mere end 40 års erfaring i regnskabsbranchen, heraf 32 år i et ingeniørfirma. Helle Bach Pedersen er oprindeligt uddannet…
13. november 2023

Syvende partner styrker produktionssiden

Projektchef Allan Wissing er med faglighed og flid steget støt i graderne, siden han for mere end 14 år siden kom til Skou Gruppen som bygningssnedker. Nu er han blevet…
10. november 2023

Modernisering af NEW YORKER

Skou Gruppen har i det seneste år beskæftiget 20 mand i en omfattende modernisering af den store butiksejendom på Strøget i København, der huser NEW YORKER. Tre etager er blevet…
Skal vi arbejde sammen? Bliv kontaktet

Martin Skou Heidemann

Adm. direktør, Partner

ms@skougruppen.dk +45 28 35 80 15

Jesper Egund

Teknisk direktør, Partner

je@skougruppen.dk +45 28 35 80 16

Freddy Hansen

Tilbudschef, Partner

fh@skougruppen.dk +45 28 35 80 62

Alexander Hermansen

Tømrermester, Partner

ah@skougruppen.dk +45 41 38 31 58

Jesper Nicolaisen

Salgschef, Partner

jni@skougruppen.dk +45 28 96 00 02

Allan Wissing

Projektchef, Partner

awn@skougruppen.dk +45 20 68 18 90

Jesper Rasmussen

Bestyrelsesformand, Partner

jr@skougruppen.dk +45 27 20 18 18

Udfyld formularen og bliv kontaktet


[recaptcha]