Vi styrker tilbudsorganisationen med en bygningsingeniør

I Skou Gruppen har vi fokus på at bruge vores håndværksmæssige erfaring til at optimere byggeprojekter sammen bygherre og rådgiver allerede, når projektet er i tilbudsfasen. Det har ført til ansættelsen af bygningsingeniør Victoria Glindorf.

25-årige Victoria Glindorf fra Birkerød er uddannet bygningsingeniør ved Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby.

Hun er ansat i Skou Gruppens tilbudsafdeling. Her bistår hun med at udarbejde den del af prækvalifikations- og tilbudsmaterialet, hvor vi redegør for fx organisering, samarbejde med rådgiver og bygherre, byggeprocesser og sikring af arbejdsmiljø i de enkelte byggesager.

Hendes afgangsprojekt om optimering af byggeprocesser gennem tidligt samarbejde mellem entreprenør og bygherre var med til at sikre hende jobbet i vores tilbudsafdeling.

”Det ligger i Skou Gruppens DNA at bruge vores håndværksmæssige erfaring og baggrund til at rådgive om løsninger og komme med forslag til optimering. Vi kan mere end blot at være dem, der bygger, og vi vil gerne involveres tidligere i processen, fordi vi ved, at det gavner alle parter,” siger direktør i Skou Gruppen, Martin Skou Heidemann, og tilføjer:

”Med Victorias viden og kompetencer i tilbudsafdelingen bliver vi bedre til at vise og forklare bygherre, allerede under prækvalifikationen, hvordan det er til byggeriets fordel at tage vores perspektiver i betragtning under udviklingen i byggeriet.”

Victora Glindorf forklarer, at hun i Skou Gruppen mærker en stor interesse for de metoder, hun udviklede i afgangsprojektet, til at optimere byggeprocesser og beskrive det for bygherre i prækvalifikations- og tilbudsmateriale:

”Gennem mine undersøgelser fandt jeg ud af, at i byggeprojekter, hvor entreprenøren involveres tidligt og er med til at udvikle projekterne, bliver det nemmere at skabe bygbare projekter og finde løsninger frem for at støde ind i problemer undervejs. Det gavner både økonomien, kvaliteten, samarbejdet og tidsrammen i et byggeprojekt.”

Hun tilføjer:
”Jeg vil gerne teste og videreudvikle mine metoder og viden, og derfor sætter jeg pris på at arbejde hos en entreprenør, der gerne vil være med til at optimere byggeprojekterne.”

Bygningsingeniør: Æblet falder ikke langt fra stammen

Byggebranchen er ikke fremmed for Victoria Glindorf, da hendes far også er bygningsingeniør.

”Siden jeg var barn og var med min far på arbejde, har jeg vidst, at jeg ville arbejde i byggebranchen. Og efter nu at have fået mit første arbejde som bygningsingeniør hos Skou Gruppen er jeg kun blevet bekræftet i, at jeg er på den rette hylde,” siger Victoria Glindorf og fortsætter:

”Der er et godt arbejdsmiljø, og der bliver sat pris på det arbejde, jeg laver. Fordi Skou Gruppen har så mange forskellige projekter, får jeg også høstet meget forskellige erfaringer. Senere forventer jeg også, at jeg kommer med ud på byggepladserne og arbejder med optimering af processerne, når byggeriet er i gang. På den måde kan vi blive endnu dygtigere.”

Aktuelt

Nøglerne til nybygget bosted afleveret mere end to måneder før tid

I maj 2017 tog Skou Gruppen første spadestik til et ny bosted for Københavns Kommune i Nansensgade i indre København. For nylig kunne vi sammen med totalrådgiver Christensen & Co.…
20. april 2018

Skou Gruppen udklækker fire nye tømrere

Fredag den 23. marts er en festdag for Alexander Tjener, Jonathan Emil Blom, Oliver Clemmesen og Mikkel Arnild Brandt. Den fredag bliver de alle fire udlært som tømrere efter at…
23. marts 2018

Elever på Hillerød-skole kan tage nye læringsområder i brug

Anden etape af renoveringen af Hillerød Vest Skolen, afd. Ålholm, er nu færdig. Det betyder, at eleverne kan tage et nyt ”læringstorv” i brug, som giver rum til helt nye…
21. marts 2018

På besøg på en byggeplads: Helende arkitektur kræver en håndværkers præcision

Apteringen af Psykiatrisk Center Ballerups nye bygninger er i fuld gang, og resultatet bliver en fryd for øjet. Bygningens kompositioner og materialevalg skal skabe hjemlige og helende rammer for patienterne.…
07. marts 2018

Sådan ombygges gamle tørrelofter til attraktive boliger

Skou Gruppens gamle tørrelofter i Københavns Nordvestkvarter ombygges til 18 moderne lejligheder med god udsigt over byen. Gennem næsten to år har det været på tegnebrættet at ombygge de tørrelofter,…
Skal vi arbejde sammen? Bliv kontaktet

Martin Skou Heidemann

Adm. direktør, Partner

ms@skougruppen.dk +45 28 35 80 15

Jesper Egund

Teknisk direktør, Partner

je@skougruppen.dk +45 28 35 80 16

Alexander Hermansen

Tømrermester, partner

ah@skougruppen.dk +45 41 38 31 58

Jesper Nicolaisen

Salgschef, partner

jni@skougruppen.dk +45 28 96 00 02

Jesper Rasmussen

Bestyrelsesformand, Partner

jr@skougruppen.dk +45 27 20 18 18

Udfyld formularen og bliv kontaktet