Vi styrker tilbudsorganisationen med en bygningsingeniør

I Skou Gruppen har vi fokus på at bruge vores håndværksmæssige erfaring til at optimere byggeprojekter sammen bygherre og rådgiver allerede, når projektet er i tilbudsfasen. Det har ført til ansættelsen af bygningsingeniør Victoria Glindorf.

25-årige Victoria Glindorf fra Birkerød er uddannet bygningsingeniør ved Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby.

Hun er ansat i Skou Gruppens tilbudsafdeling. Her bistår hun med at udarbejde den del af prækvalifikations- og tilbudsmaterialet, hvor vi redegør for fx organisering, samarbejde med rådgiver og bygherre, byggeprocesser og sikring af arbejdsmiljø i de enkelte byggesager.

Hendes afgangsprojekt om optimering af byggeprocesser gennem tidligt samarbejde mellem entreprenør og bygherre var med til at sikre hende jobbet i vores tilbudsafdeling.

”Det ligger i Skou Gruppens DNA at bruge vores håndværksmæssige erfaring og baggrund til at rådgive om løsninger og komme med forslag til optimering. Vi kan mere end blot at være dem, der bygger, og vi vil gerne involveres tidligere i processen, fordi vi ved, at det gavner alle parter,” siger direktør i Skou Gruppen, Martin Skou Heidemann, og tilføjer:

”Med Victorias viden og kompetencer i tilbudsafdelingen bliver vi bedre til at vise og forklare bygherre, allerede under prækvalifikationen, hvordan det er til byggeriets fordel at tage vores perspektiver i betragtning under udviklingen i byggeriet.”

Victora Glindorf forklarer, at hun i Skou Gruppen mærker en stor interesse for de metoder, hun udviklede i afgangsprojektet, til at optimere byggeprocesser og beskrive det for bygherre i prækvalifikations- og tilbudsmateriale:

”Gennem mine undersøgelser fandt jeg ud af, at i byggeprojekter, hvor entreprenøren involveres tidligt og er med til at udvikle projekterne, bliver det nemmere at skabe bygbare projekter og finde løsninger frem for at støde ind i problemer undervejs. Det gavner både økonomien, kvaliteten, samarbejdet og tidsrammen i et byggeprojekt.”

Hun tilføjer:
”Jeg vil gerne teste og videreudvikle mine metoder og viden, og derfor sætter jeg pris på at arbejde hos en entreprenør, der gerne vil være med til at optimere byggeprojekterne.”

Bygningsingeniør: Æblet falder ikke langt fra stammen

Byggebranchen er ikke fremmed for Victoria Glindorf, da hendes far også er bygningsingeniør.

”Siden jeg var barn og var med min far på arbejde, har jeg vidst, at jeg ville arbejde i byggebranchen. Og efter nu at have fået mit første arbejde som bygningsingeniør hos Skou Gruppen er jeg kun blevet bekræftet i, at jeg er på den rette hylde,” siger Victoria Glindorf og fortsætter:

”Der er et godt arbejdsmiljø, og der bliver sat pris på det arbejde, jeg laver. Fordi Skou Gruppen har så mange forskellige projekter, får jeg også høstet meget forskellige erfaringer. Senere forventer jeg også, at jeg kommer med ud på byggepladserne og arbejder med optimering af processerne, når byggeriet er i gang. På den måde kan vi blive endnu dygtigere.”

Aktuelt

Flere tusind kvadratmeter nyt domicil til NNE ombygget på rekordtid

På seks måneder har  Skou Gruppen, med Over Byen Arkitekter som totalrådgiver, ombygget bygninger på i alt 10.500 kvadratmeter. De udgør det nye domicil til NNE, som ifølge bygherre og…
18. januar 2018

Tilgængelighed og renovering skal gøre boligforening attraktiv

For at fremtidssikre de almene boliger og gøre plads til en mangfoldig beboersammensætning begynder Humlebæk Boligselskab nu et stort renoveringsprojekt af afdelingen Stejlepladsen II med KHS Arkitekter som totalrådgiver og…
20. december 2017

”Det er cool at have en erhvervsuddannelse”

Det var titlen på et informationsmøde, som flere unge og deres forældre fra Rudersdal mødte op til forleden hos Rudersdal Rekruttering. Rudersdals borgmester Jens Ive bød velkommen og fortalte om…
30. november 2017

Roskilde Badet udvides: En svømmehal for alle

Udvidelsen af Roskilde Badet har været i fuld gang i flere måneder. Nu har Skou Gruppen også påbegyndt sit arbejde på den nye del af svømmehallen, nemlig apteringen af den…
24. november 2017

Nyt værktøj mod social dumping på vej

Skou Gruppen har sammen med Metroselskabet, Københavns og Odense Kommune, MT Højgaard og Øens Murerfirma medvirket til udviklingen af et nyt værktøj, som entreprenører kan anvende mod social dumping. Det…
Skal vi arbejde sammen? Bliv kontaktet

Martin Skou Heidemann

Adm. direktør, Partner

ms@skougruppen.dk +45 28 35 80 15

Jesper Egund

Teknisk direktør, Partner

je@skougruppen.dk +45 28 35 80 16

Alexander Hermansen

Tømrermester, partner

ah@skougruppen.dk +45 41 38 31 58

Jesper Nicolaisen

Salgschef, partner

jni@skougruppen.dk +45 28 96 00 02

Jesper Rasmussen

Bestyrelsesformand, Partner

jr@skougruppen.dk +45 27 20 18 18

Udfyld formularen og bliv kontaktet